torstai 21. lokakuuta 2010

Päivi Räsänen ja muut sankarini saivat oman muistomerkin

Ydinvoiman puolesta äänestäneet kansanedustajat ovat suuria sankareitani!

He ansaitsivat oman muistomerkin, sillä ilman heidän äänestyspäätöstään Suomeen ei rakennettaisi kahta uutta ydinvoimalaa ja täydellistä loppusijoituspaikkaa, Onkaloa. En vaan olisi ikinä uskonut, että muistomerkin pystyttää Greenpeace! Taitavat olla hölmömpiä kun luulinkaan.

Tulin juuri Greenpeacen järjestämistä iltajuhlista, missä pistin tanssiksi kaikkien tynnyrikaverieni kanssa. Iloinen ydinvoimalaulu kaikuu vieläkin tynnyrissä. Paikalle oli osunut jostain ihmeen syystä myös iso joukko ydinvoiman vastustajia, joten käskin niitä muuttamaan jonnekin kehitysmaahan jossa ydinjätettä ei vielä ole, kuten Tanskaan. Pitäkööt hyvänään.

Erityisen iloinen olen siitä, että ydinvoiman puolesta äänesti myös Kristillisdemokraattien Päivi Räsänen! Päivihän on nykyisin melkoinen julkkis ja kova mielipidevaikuttaja. Niin sitä pitää Päivi, lisää ydinvoimaa!

Video muistomerkin pystyttämisestä ja juhlasta. Esiinnyn kohdassa 2:27!Ydinvoimasankareiden nimet ovat myös verkossa: www.itsekkyydenmuistomerkki.fi

1 kommentti:

  1. Tämähän on aivan loistava blogi! (luulisin?)

    Miksi en ole aikaisemmin huomannut?

    VastaaPoista