maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kokoomuksen puolueristeilyllä: Näinkö ydinjätettä kohdellaan?!

Osallistuin viime viikonloppuna Kokoomuksen puolueristeilylle yhdessä serkkuni Cessin kanssa. Odotukseni tästä atomiajan hyvinvointiristeilystä olivat korkealla, olivathan paikalla ihailemani ydinjätemyönteiset poliitikot valtiovarainministeri Jyrki Katainen ja puolustusministeri Jyri Häkämies!

Minä ja Cessi olemme jo pitkään tsempanneet Kokoomusta ajamaan Suomeen entistä enemmän ydinvoimaa ja sitä kautta myös enemmän ydinjätettä. Emme voisi kuvitellakaan äänestävämme mitään muuta puoluetta!

Siksi järkytyksemme olikin suuri, kun risteilyllä tylyilmeiset järjestysmiehet ottivat minut silmätikukseen ja telkesivät minut tylysti putkaan! (Ja tämän jälkeen hyttiarestiin).

Näinkö Kokoomus kohtelee ystävällismielistä ydinjätettä?! Aikamoista kaksoisviestintää atomipuolueelta: ensin sanotaan, että Suomi tarvitsee "kolme uutta ydinreaktoria" ja sitten siivotaan ydinjätetynnyri pois tanssilattiaa pilaamasta?

Poissa silmistä, poissa mielestä?!

Olen varma, että kun Jyrki ja Jyri kuulevat mitä meille -maksaville risteilymatkustajille- tehtiin puolueristeilyllä, käynnistyy kykypuolueessa oitis sisäinen tutkinta. Kohtelumme on varmasti vain muutaman pahanilkisen kokoomuslaisen juoni. En nimittäin jaksa uskoa, että Kataisen Jyrki tämän risteilypuheensa jälkeen kehtaa antaa puolueensa kohdella ydinjätettä näin!

Kerron pian lisää seikkailuistani jahka toivun järkytyksestäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti