tiistai 23. helmikuuta 2010

Onneksi on järjen miehiä

Monet ovat kysyneet minulta miksi perustin tämän blogin.

Mitä tähän voi muuta sanoa kuin, että avatkaa silmänne! Kaikenmaailman viherpiiperöt väittävät, että minä olen ongelma. Tosiasiassa HE ovat ongelma. Keräävät kaduilla ja interwebissä nimiä, jotta minunkaltaisiani ei enää tulisi lisää!

Ei käy, sanon minä!

Onneksi on vaikutusvaltaisia järjen miehiä kuten Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen.

Jyrkiin minä luotan.

Kuten myös Paperiliiton Jouko Ahoseen. Fiksuja kavereita molemmat.

Ottaisivat hipit oppia miten järkiprojekteja ajetaan.

2 kommenttia:

 1. UPEETA mikroskoopilla.

  [b][color=green]. . Mutta JOHAN löytyi taas mielenkiintoista! Eli heti 3 ekaa kuvaa Natriumlampun "putki-ionikiskosta". Ihan häkellyttävää. Eli katso miten ulkoa ioniputkikanava on sileä. Ja sisältä, niin tosiaan täysin ionikarstan karhentamaa ja eroosiota niin, että metallihilsettä irtoilee jatkuvasti. Kaiken hommassa kruunaa sitten häkellyttävä "tasaisen kiiltävänkirkas" ja karstoittumaton keskipeili! Selkeä kirkkaus kertoo putken olevan eri ainetta. Veikkaisin, että säteilyä tunnetun hyvin läpäisevää alumiinia, seosmetallia, ellei peräti hopeaa. [/color] [/b]
  http://kuvaton.com/k/ttB.jpg
  [img]http://kuvaton.com/k/ttB.jpg[/img]
  http://kuvaton.com/k/ttT.jpg
  [img]http://kuvaton.com/k/ttT.jpg[/img]
  http://kuvaton.com/k/ttp.jpg
  [img]http://kuvaton.com/k/ttp.jpg[/img]

  -Suorastaan klassinen pyöreä ioni tunkemassa läpi paksun lasin ja on jo iskenyt pintalasin "hatun" pois. Tämän vuoksi siis elohopeahöyrylamput EU:ssa kielletään, kun penteleet ajavat raskasmetalli-ioninsa surutta lasista ulos!
  http://kuvaton.com/k/ttW.jpg
  [img]http://kuvaton.com/k/ttW.jpg[/img]

  -Kaksi kuvaa arkisen hehkulampun kanavasäteilykraatereista. läpi tulleet kuin tyhjää vaan.(Tämä lamppu on siis myös hajonut. Jolloin hehkulamppupisarat iskevät kasan wolframsulaa ulos läpi lasinsa. Mutta lampussa on eheänä JO mustumaa kanavakarstaa pinnassaan. Joten ilmiössä ON kaksi selkeää eri tuoton vaihetta.
  http://kuvaton.com/k/tth.jpg
  [img]http://kuvaton.com/k/tth.jpg[/img]
  http://kuvaton.com/k/ttI.jpg
  [img]http://kuvaton.com/k/ttI.jpg[/img]

  No mitä nuo kaikki sitten kertoo:
  Oli lamppu TV-, hehku-, elohopea-, elektroniputki, tai natriumlamppu, niin KAIKISTA vapautuu ulos käynnin aikana tappavanvaarallista kanavasäteilyionia, tappavaa raskasmetallikaasua. Myös suoraan ydinvoimalapäästöistä pumppautuvia ++..ionisaatioisotooppeja sähkökenttien avulla liikkuvina ultra-agressiivipäästöinä, mittareissa suoraan näkymättöminä! Mitä enemmän ihmiset valon ääreen hakeutuu, sitä enemmän säteilyionipilveä hengittävät, saavat ihoonsa sen raskasmetallimyrkkyioneja läpi, verenkiertoon. Niin ja selittää myös osin miksi ihmisten silmissä on säteilykaihea. Silmämunan lävistäviä agressiivisia kanavasäteilyjä tulee pilvin pimein suoraan ydinreaktorien plutoniumionisaation päästöinä. TVO tuotti vuotouraanidiffuusoiontia muuten 2009 omin ilmoituksinsa 2 200kg7v ja tässä ne alkaa löytymään ihan fyysisesti ydinsähkön kuluttajien kotoa kuvattuina! Muistutukseksi silmä on ihmisen kaikkein arin säteilyaltistusosa. Niin mikä auttaa sitten kestämättömään tilanteeseen? Kielletään ydinvoima tuottamasta ympäristöömme isotooppikanavasäteilyionejaan, vaihdetaan hehkulamput ja elohopeahöyrylamput turvallisempiin esim. LED-valoihin. Kas kas, ai niin EU:han on jo "mystisesti perustelematta miksi" alkanut tällaisia vaateita kansalaisiltaan pakottamaan aina uudisenergiavaateita myöten. Nyt miettikää tovi. . .miksi?!

  VastaaPoista
 2. Y-taustapiilotettua.

  Postimerkin kokoinen ilmoitus U.R.21.04.2010: "Olkiluoto-3 myöhästyy lisää. Olkiluoto-3 valmistuminen saattaa viivästyä jopa vuoteen 2014, (+2v= 5VUOTTA!) Kirjoittaa Helsingin Sanomat. Lehti on pyytänyt eri asiantuntijoilta arvioita voimalan valmistumisesta. Arviossa suhtaudutaan epäilevästi Arevan valmistumisensa v.2012 ilmoituksiin. Aikataulua epäilee myös TVO:n projektijohtaja Jouni Silvennoinen". . Mielenkiintoista miten juuri tällaiset karmivan kohtalokkaat miljardien ja miljardien lisätappiorealiteettien ydinalan uutiset jemmattiin tarkoin pois suitsutetun ydinvoimapäätöksien varjoon. YLE toimittaja Harakka ilmoitti n. 2v sitten, että Suomen TVO:lle tullaan määräämään kansainvälinen ranskalaisomistus, kun mm. OL-3 ongelmiin etsitään epätoivoratkaisu. Harakka erotettiin sanomisistaan heti! Peter Lund esiinnosti julkisuuteen YLE:ssä ettei Suomi kykene millään ydinvoiman lisärakentelullaan takaamaan EU:n uudisenergiansa edessä olevaa kasvua edes +38%. Saati 2050 odottavaa +78% osuutta. Eikä maassamme tavoitetta edes yritetä toteuttaa. Jo NYT on uutisoinissa alettu avoimesti esittää mitä ydinherrat juonittelee:

  Eilen 21.04 jukaistiin päätös siitä, että vastoin kaikkia nykyisiä ydinturvalakejamme maamme aukaisi Fennovoiman ulkomaalaisen ydinjätteen tuontioikeudet rajoittamattomana EU:sta! Julkisuuteen kokonaisefektiä ei toki suoraan päästetä. Vielä pari päivää sitten jopa TVO kieltäytyi ottamasta Fennovoiman ydinjätteitä. Nyt aihe on kuin pois taiottu ja ydinjätteelle TVO/Posivaa myöten on niin rajoittamaton tuontioikeus EU:sta ettei aihesta viitsitä enää sovittuna edes keskustella. Kun ulkomaalaiselle Fennovoimalle annettiin vapaat kädet, niin sama koskee Arevalle dumbbautuvaa TVO:ta myös. Samalla katoaa taiottuna Suomen uudisenergiaosuutemme tiukat rajaprosentit. Maamme KOKO ydinhuolto lahjoitetaan kansainvälisen plutoniumjalostuksen vapaapudotustoimintaan. Mukana katoavat kaikki hiertävät OL-3 konkkurssipesämaksut ja muut NATO-plutoniumjalostuksen ja uraaninkaivuitten tuhansien kpl tulevien uraanikaivosten kohtalot Askolan isotooppijalostamoon asti kerralla. Myös esim ydinenergian jo alkujaan epäilty n.100% ulkomaalaisuusaste häviää taikomalla. Öö. . kätevää.

  Kansalainen Noroviita taattua A-tube videokoostetta

  Aiheena on tällä kertaa tarkkojen suurennuskuvien 50-200 kertaisista zoomauksista koottu videokooste. HYVIN kuvaavaa, että kansainvälisesti ohjatut NATO sensorit poistivat tämän heti nähtyään systemaattisesti liian vaarallisena faktana viikoiksi. Kukin kohdallaan voi miettiä miksei ydinala halua nähdä AITOA koostetta siitä miten tramaattista säteilyeroosiot lähikatsottuna demottuna on.

  http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-1007798

  VastaaPoista